Blogi

Harjoittelu/työssäoppimispaikka Honkajoella

Tarjolla loistava tilaisuus päästä tutustumaan ja oppimaan viljelyvastaavan työtä isoissa ja nykyaikaisissa kasvihuoneissa.

 

Honkajoella VihreäKeiju-salaatteja ja -yrttejä tuottavat Hevi-Kolmio ja Honkatarhat tarjoavat harjoittelu/työssäoppimispaikan tulevalle hortonomille tai puutarhurille.

Kasvihuoneiden yhteispinta-ala on 4,5 ha ja niissä käytetään hyödyksi Green Automationin nykyaikaista tekniikkaa.

Lähiruokaa Maalta

Lähiruokaa Maalta sivuston reseptit, ohjeet ja vinkit perustuvat suomalaisen yrityksen tuotteisiin; Laihian Mallas, Kymppi-Maukkaat, Mykora, Kyröntarhat, Honkatarhat ja Hevi-Kolmio.

Yritysten tuotanto on Suomessa ja raaka-aineiden alkuperämaa on Suomi, aina kun se on mahdollista. Lähiruoka teemassa nojaudumme LÄHIRUOKAA - totta kai! - ohjelmaan.

IP Kasvikset sertifiointitodistus kertoo hyvästä laatutyöstä

Vihreäkeijun tuotantolaitoksilla (Kyröntarhat, Hevikolmio ja Honkatarhat) on suoritettu IP Kasvikset sertiointi käyttöönottotarkastukset vuoden 2015 lopulla ja nyt saimme hyväksynnän sekä todistuksen, tästä on hyvä jatkaa kevättä. Tämä sertifikaatti on pohjoismainen, puutarha-alan tuoteturvallisuuteen keskittyvä järjestelmä. Järjestelmän tärkeimpiä kohtia ovat omavalvonta, kasvinsuojelu, ympäristönkuormitus sekä riskien arviointi ja hallinta.

Äänestä Lempi-salaatti Vuoden Tähtituotteeksi!

Oletko samaa mieltä: "Uusia, trendikkäitä salaattilajeja hyödyntävä maukas salaattisekoitus, joka innostaa salaatin käyttöön. Houkuttelevan näköinen, suojakaasuton pakkaus erottuu vihannesosaston hyllyltä edukseen ja brändäyksessä on onnistuttu nimeä myöten. Tuote sopii ruokaisamman salaatin pohjaksi tai sellaisenaan syötäväksi." Tämä on Tähtituote-raadin arvio Lempistä.

Keveää, mutta tarmokasta vuotta 2013!

Uudelta vuodelta sopii aina toivoa, että se olisi tavalla tai toisella edeltäjäänsä parempi. Asioiden kulkuun ei aina voi itse vaikuttaa, mutta ruokavalio on keskeinen ja jokaisen päivään kuuluva elämänalue, jonka laadun voi ihan itse säätää haluamalleen tolalle. Omat ruokavalinnat vaikuttavat jopa ratkaisevalla tavalla elämänlaatuun ja hyvinvointiin.

Sivut