Blogi

Äänestä Lempi-salaatti Vuoden Tähtituotteeksi!

Oletko samaa mieltä: "Uusia, trendikkäitä salaattilajeja hyödyntävä maukas salaattisekoitus, joka innostaa salaatin käyttöön. Houkuttelevan näköinen, suojakaasuton pakkaus erottuu vihannesosaston hyllyltä edukseen ja brändäyksessä on onnistuttu nimeä myöten. Tuote sopii ruokaisamman salaatin pohjaksi tai sellaisenaan syötäväksi." Tämä on Tähtituote-raadin arvio Lempistä.

Keveää, mutta tarmokasta vuotta 2013!

Uudelta vuodelta sopii aina toivoa, että se olisi tavalla tai toisella edeltäjäänsä parempi. Asioiden kulkuun ei aina voi itse vaikuttaa, mutta ruokavalio on keskeinen ja jokaisen päivään kuuluva elämänalue, jonka laadun voi ihan itse säätää haluamalleen tolalle. Omat ruokavalinnat vaikuttavat jopa ratkaisevalla tavalla elämänlaatuun ja hyvinvointiin.

Joulukauden sieniherkut

Aion ilahduttaa ystäviäni joulun alla ruokalahjoilla. Ne sopivat kaikille, niistä saa kauniita ja persoonallisia, ja ennen kaikkea ne tietysti hellivät makuhermoja. Nyt on juuri oikea aika alkaa kehitellä niin reseptejä kuin miettiä kivoja pakkaustapojakin. Omalla kohdallani ideointia helpottaa se, että rajaan aihepiiriksi kasvikset.

Kun sienihimo iskee

Sienihimo ei ainakaan minulla katso aikaa eikä paikkaa. Se yllättää aamiaispöydässä, kun muistan lomamatkan hotellilta sen aamiaiskokin, joka paistoi kaikkien aikojen sieniomeletin suoraan lautaselleni. Se iskee arkiaterialla, kun lihapullat tuntuvat kaihoavan kaverikseen ihanaa sienikastiketta. Sieni-ikävä voi kouraista myös sunnuntailounaalla, kun paistetuilta kalafileiltä tuntuu puuttuvan se jokin eli täyteläinen sienikastike.

Sivut