Blogi

Koe Kasvis la 20.5.2017

Kasvisruokatapahtuma Koe Kasvis järjestetään Helsingin Konepaja Brunossa la 20.5.2017. Tule maistelemaan upeita makuja, kuulemaan ruoanlaittovinkkejä ja näkemään kasviskokkailua demokeittiössä. Champ ja Vihreäkeiju ovat mukana tapahtumassa.

Lähiruokaa Maalta

Lähiruokaa Maalta sivuston reseptit, ohjeet ja vinkit perustuvat suomalaisen yrityksen tuotteisiin; Laihian Mallas, Kymppi-Maukkaat, Mykora, Kyröntarhat, Honkatarhat ja Hevi-Kolmio.

Yritysten tuotanto on Suomessa ja raaka-aineiden alkuperämaa on Suomi, aina kun se on mahdollista. Lähiruoka teemassa nojaudumme LÄHIRUOKAA - totta kai! - ohjelmaan.

Harjoittelu/työssäoppimispaikka Honkajoella

Tarjolla loistava tilaisuus päästä tutustumaan ja oppimaan viljelyvastaavan työtä isoissa ja nykyaikaisissa kasvihuoneissa.

 

Honkajoella VihreäKeiju-salaatteja ja -yrttejä tuottavat Hevi-Kolmio ja Honkatarhat tarjoavat harjoittelu/työssäoppimispaikan tulevalle hortonomille tai puutarhurille.

Kasvihuoneiden yhteispinta-ala on 4,5 ha ja niissä käytetään hyödyksi Green Automationin nykyaikaista tekniikkaa.

IP Kasvikset sertifiointitodistus kertoo hyvästä laatutyöstä

Vihreäkeijun tuotantolaitoksilla (Kyröntarhat, Hevikolmio ja Honkatarhat) on suoritettu IP Kasvikset sertiointi käyttöönottotarkastukset vuoden 2015 lopulla ja nyt saimme hyväksynnän sekä todistuksen, tästä on hyvä jatkaa kevättä. Tämä sertifikaatti on pohjoismainen, puutarha-alan tuoteturvallisuuteen keskittyvä järjestelmä. Järjestelmän tärkeimpiä kohtia ovat omavalvonta, kasvinsuojelu, ympäristönkuormitus sekä riskien arviointi ja hallinta.

Äänestä Lempi-salaatti Vuoden Tähtituotteeksi!

Oletko samaa mieltä: "Uusia, trendikkäitä salaattilajeja hyödyntävä maukas salaattisekoitus, joka innostaa salaatin käyttöön. Houkuttelevan näköinen, suojakaasuton pakkaus erottuu vihannesosaston hyllyltä edukseen ja brändäyksessä on onnistuttu nimeä myöten. Tuote sopii ruokaisamman salaatin pohjaksi tai sellaisenaan syötäväksi." Tämä on Tähtituote-raadin arvio Lempistä.

Sivut