Blogi

Tervetuloa Gastro-messuille

Hei HoReCa -alan ammattilainen, tänä vuonna mekin olemme menossa mukana. Osastoltamme 6s9 löydät Champ herkkusienet ja Vihreäkeijun salaatit sekä yrtit, tervetuloa. Tänä vuonna Gastro-messut ovat ilmaiset, muistathan käydä vain rekisteröitymässä Gastron sivuilla ja tulostaa itsellesi sisäänpääsykortin (klikkaa kuvaketta). Nähdään messuilla!

Työnjohtaja Kyröntarhat Oy, Marttilan toimipiste

Haemme työhön osallistuvaa työnjohtajaa Kyröntarhojen Marttilan toimipisteeseen. Kasvihuoneen pinta-ala on n. 1 ha, tuotantokasveina jääsalaatti ja babyleaf-salaatit. Tuotanto on pitkälle automatisoitu ja viljely on ympärivuotista. Puutarha-alan koulutus/kokemus katsotaan eduksi. Rekrytoinnissa kiinnitämme huomiota oikeaan asenteeseen ja joustavuuteen. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tarjoamme työpaikan vakaavaraisen ja perinteikkään yrityksen palveluksessa.

Koe Kasvis la 20.5.2017

Kasvisruokatapahtuma Koe Kasvis järjestetään Helsingin Konepaja Brunossa la 20.5.2017. Tule maistelemaan upeita makuja, kuulemaan ruoanlaittovinkkejä ja näkemään kasviskokkailua demokeittiössä. Champ ja Vihreäkeiju ovat mukana tapahtumassa.

Lähiruokaa Maalta

Lähiruokaa Maalta sivuston reseptit, ohjeet ja vinkit perustuvat suomalaisen yrityksen tuotteisiin; Laihian Mallas, Kymppi-Maukkaat, Mykora, Kyröntarhat, Honkatarhat ja Hevi-Kolmio.

Yritysten tuotanto on Suomessa ja raaka-aineiden alkuperämaa on Suomi, aina kun se on mahdollista. Lähiruoka teemassa nojaudumme LÄHIRUOKAA - totta kai! - ohjelmaan.

Harjoittelu/työssäoppimispaikka Honkajoella

Tarjolla loistava tilaisuus päästä tutustumaan ja oppimaan viljelyvastaavan työtä isoissa ja nykyaikaisissa kasvihuoneissa.

 

Honkajoella VihreäKeiju-salaatteja ja -yrttejä tuottavat Hevi-Kolmio ja Honkatarhat tarjoavat harjoittelu/työssäoppimispaikan tulevalle hortonomille tai puutarhurille.

Kasvihuoneiden yhteispinta-ala on 4,5 ha ja niissä käytetään hyödyksi Green Automationin nykyaikaista tekniikkaa.

IP Kasvikset sertifiointitodistus kertoo hyvästä laatutyöstä

Vihreäkeijun tuotantolaitoksilla (Kyröntarhat, Hevikolmio ja Honkatarhat) on suoritettu IP Kasvikset sertiointi käyttöönottotarkastukset vuoden 2015 lopulla ja nyt saimme hyväksynnän sekä todistuksen, tästä on hyvä jatkaa kevättä. Tämä sertifikaatti on pohjoismainen, puutarha-alan tuoteturvallisuuteen keskittyvä järjestelmä. Järjestelmän tärkeimpiä kohtia ovat omavalvonta, kasvinsuojelu, ympäristönkuormitus sekä riskien arviointi ja hallinta.

Sivut