Blogi

Honkatarhat ja kiertotalous

Toisen jäte on toiselle arvokas raaka-aine. Tällä ajatuksella toimivat yritykset, jotka sijaitsevat Honkajoen Kirkkokallion energiapuistossa. Kiertotalouden mahdollistaa yritysten laaja yhteistyö. Kasvihuoneiden lämmityksessä käytetään hukkalämpöä ja tuotannosta syntyvät jätteet hyödynnetään alueen bioenergialaitoksessa.

Kesätöihin Honkatarhoille vihreyden keskelle

Haemme reippaita salaatin pakkaajia kesäsesongin ajaksi eri pituisiin työsuhteisiin (2-6 kk) Honkatarhat Oy:n kasvihuoneille Honkajoelle. 

Olethan omatoiminen ja joustava sekä osaat suomenkieltä (välttävästi). Lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 30.4.2018 mennessä osoitteeseen irmeli.hietaluoma@vihreakeiju.com  

Osoite: Honkatarhat Oy, Kirkkokallio 20, 38950 Honkajoki

Koe Kasvis la 20.5.2017

Kasvisruokatapahtuma Koe Kasvis järjestetään Helsingin Konepaja Brunossa la 20.5.2017. Tule maistelemaan upeita makuja, kuulemaan ruoanlaittovinkkejä ja näkemään kasviskokkailua demokeittiössä. Champ ja Vihreäkeiju ovat mukana tapahtumassa.

Lähiruokaa Maalta

Lähiruokaa Maalta sivuston reseptit, ohjeet ja vinkit perustuvat suomalaisen yrityksen tuotteisiin; Laihian Mallas, Kymppi-Maukkaat, Mykora, Kyröntarhat, Honkatarhat ja Hevi-Kolmio.

Yritysten tuotanto on Suomessa ja raaka-aineiden alkuperämaa on Suomi, aina kun se on mahdollista. Lähiruoka teemassa nojaudumme LÄHIRUOKAA - totta kai! - ohjelmaan.

Tervetuloa Gastro-messuille

Hei HoReCa -alan ammattilainen, tänä vuonna mekin olemme menossa mukana. Osastoltamme 6s9 löydät Champ herkkusienet ja Vihreäkeijun salaatit sekä yrtit, tervetuloa. Tänä vuonna Gastro-messut ovat ilmaiset, muistathan käydä vain rekisteröitymässä Gastron sivuilla ja tulostaa itsellesi sisäänpääsykortin (klikkaa kuvaketta). Nähdään messuilla!

Työnjohtaja Kyröntarhat Oy, Marttilan toimipiste

Haemme työhön osallistuvaa työnjohtajaa Kyröntarhojen Marttilan toimipisteeseen. Kasvihuoneen pinta-ala on n. 1 ha, tuotantokasveina jääsalaatti ja babyleaf-salaatit. Tuotanto on pitkälle automatisoitu ja viljely on ympärivuotista. Puutarha-alan koulutus/kokemus katsotaan eduksi. Rekrytoinnissa kiinnitämme huomiota oikeaan asenteeseen ja joustavuuteen. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Tarjoamme työpaikan vakaavaraisen ja perinteikkään yrityksen palveluksessa.

Sivut