Kort på svenska

Champ

Mykora Oy är ett modernt livsmedelsföretag som producerar vita champinjoner. Vi är ledande inom denna produktion i Finland och Norden och vi satsar hårt på internationalisering. Mykora producerar också bruna champinjoner, portobellosvampar och ekologiska shiitakesvampar samt levererar råvaror för vidareförädling.

Hög kvalitet är av största vikt såväl på den inhemska marknaden som i exportländerna. Rätta sorter, en modern produktionsanläggning och moderna produktionsmetoder garanterar en effektiv odling.

Kontakt: Tfn +358283877017

VihreäKeiju

Företagen Honkatarhat Oy, Kyröntarhat Oy och Hevi-Kolmio Oy bildar tillsammans VihreäKeiju.

VihreäKeiju hör till de främsta varumärkena när det gäller inhemska livsmedel. VihreäKeijus kvalitetsarbete startade redan i medlet av 1980-talet och varumärket har fått sin nuvarande omfattning genom ökning av produktionen och ständig produktutveckling utifrån behoven på marknaden. VihreäKeiju odlas året runt enligt ett högklassigt kvalitetssystem. Tack vare att alla VihreäKeiju-grönsaker är naturligt rena kan de ätas som de är, användas i olika färska sallader eller som krydda i matlagningen.

Kontakt: Tfn +358283877141