Kasvis

Feta-kuskustäytteiset herkkusienet/portobellot

Ainesosat: 
3 dl (täysjyvä)kuskusta
3 dl kuumaa kasvislientä
2 valkosipulinkynttä
4 rkl öljyä
1 dl hienonnettua oreganoa
1 dl kypsiä kikherneitä (esim. GoGreen)
1 tl roseepippuria
4 isoa (tai 8 pientä) Champ-herkkusientä/portobelloa
200 g fetaa
Valmistusohje: 

Laita kuskus kulhoon ja kaada päälle kuuma kasvisliemi. Anna hautua n. 5 min. kunnes kuskus on imeytynyt.

Puserra valkosipulit kuskukseen, lisää joukkoon myös 3 rkl öljyä,oliivit, oregano ja kikherneet. Mausta seos pippurilla.

Irrota sienistä jalat ja hienonna ne muiden aineiden joukkoon. Voitele sienet öljyllä ja paista halutessasi uunin grillivastuksella tai pannulla muutama minuutti.

Täytä lakit kuskus-seoksella. Laita jokaiselle sienelle pala fetajuustoa. Paista uunissa tai grillissä 220 asteessa 5-10 minuuttia.

Tarjoile vihreän salaatin kera.