Salaatit

Jättikatkarapusalaatti tilli- tai ruohosipulikastikkeella

Ainesosat: 
1 pkt jättikatkaravun pyrstöjä
1 ruukku VihreäKeiju MIX-salaattia
1/2 punainen chili
1 sitruuna
1 ruukku VihreäKeiju tilliä tai ruohosipulia
1 rkl makeutusjauhetta
3 rkl kreikkalaista jogurttia
1 rasia kirsikkatomaatteja
  currya ja suolaa maun mukaan

 

Valmistusohje: 

 

Valmista kastike:
Sekoita sauvasekoittimella jogurtti, tilli, makeutusjauhe, chili ja puolikkaan sitruunan mehu. Lisää hyppysellinen suolaa ja currya maun mukaan. Anna maustua hetki kylmässä.

Valmistusohje:

  1. Revi salaatti laakealle vuoalle. 
  2. Puolita kirsikkatomaatit ja poista katkaravuista pyrstökuori. Asettele salaattiin.
  3. Kaada tillikastike salaattipedin päälle ja koristele sitruunanviipaleilla ja tillillä.

Kommentit