Kasvis

Paahdettua paprikasalaattia ja tankoparsaa

Ainesosat: 
8 valkoista parsaa
8 vihreää parsaa
3 tuoretta paprikaa
1 valkosipulin kynsi
1 punasipuli
2 oksaa VihreäKeiju-persiljaa
1 VihreäKeiju-jääsalaatti tai -salaattimix
100 g tuoretta VihreäKeiju-kurkkua
Valmistusohje: 

Kuori parsat pitäen kiinni nupusta kuorimaveitsen avulla ja leikkaa paksusta päästä kuiva osa pois. Esikeitä suolavedessä 2min, kuivaa vesi pois ja grillaa parilalla.

Leikkaa paprikasta viipaleita, päälle oliiviöljyä ja suolaa, paahda uunin grillivastuksella mustaksi. Laita paprikan palat kulhoon ja peitä kelmulla 5 minuutiksi. Poista kuori ja leikkaa paloiksi. Leikkaa punasipulista ohuita viipaleita ja lisää paprikan joukkoon yhdessä salaatin ja valkosipuliviipaleiden kanssa. Leikkaa lopuksi tuorekurkusta ohut pitkä viipale ja kääri sen sisään jääsalaattia. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.