Kasvis

Pähkinäinen vihersmoothie ja katkarapunyytit grillissä

4 annosta
Ainesosat: 

Vihersmoothie:

1/2  l maustamatonta jogurttia
1 ruukku Vihreäkeiju tammenlehti
1 dl cashew-pähkinöitä
0,5 tl chilijauhetta
1 limetin mehu
1 rkl hunajaa

Nyytit:

1 kg pakastekatkarapuja
3-4 valkosipulinkynttä
3 punaista tuoretta chiliä
50 g voita
1 ruukku tuoretta tilliä

 

Valmistusohje: 

Murskaa tehosekoittimessa ensin cashew-pähkinät. Mittaa loput aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku ja kaada laseihin. Koristele limellä.

Leikkaa foliosta 4 arkkia ja nostele niihin 4 rapua per arkki. Sulata ravut jos käytät pakaste rapuja. Hienonna valkosipulinkynnet, tilli sekä tuoreet chilit huhmareessa ja ripottele mausteseos rapujen päälle. Lisää suolaa sekä muutama voinokare rapujen joukkoon ja sulje paketit huolella. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 30 minuutin ajan tai grillissä miedolla lämmöllä. Tarjoile vaalean leivän ja smoothien kanssa.