Liharuoat -grilli

Pulled Pork -miniburgerit

12 annosta
Ainesosat: 
12 pientä briossisämpylää
200 g valmista pulled pork -lihaa
 
Pico de gallo:
2-3 tomaattia
1/2 - 1 pieni punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 limen mehu
1/2 rk Vihreäkeiju Minttua
  mustapippuria myllystä
 
Lisäksi:
  spiracha-chilikastiketta
  Vihreäkeiju jääsalaattia

 

Valmistusohje: 

Valmista pulled pork itse tai käytä kaupan valmiiksi kypsennettyä lihaa. Revi se suikaleiksi. Halkaise briossit. Valmista pico de gallo. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja hienonna joukkoon punasipuli ja valkosipulinkynsi. Purista joukkoon limen mehu. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja hienonna vielä minttua. Sekoita ainekset. Levitä briossin alimmille paloille sriracha-chilikastiketta. Nosta päälle pulled pork ja pico de galloa. Laita annoksen päälle jääsalaatin lehtiä ja nosta hampurilaisen kansi päälle. Laita keskelle coctailtikku. Nosta tarjolle!