Liharuoat -grilli

Sienillä yllätetty possunfile

Ainesosat: 
1 porsaan sisäfile

Täyte

½ pkt (50g) Champ Siitakesieniä tai Champ Herkkusieniä
1 pieni sipuli
1 rkl öljyä
100 g sienillä maustettua tuorejuustoa, esim. kanttarellin makuista
  ripaus mustapippuria
  cocktailtikkuja

(astiat: Heirol)

Valmistusohje: 

Kuori ja hienonna sipuli pieniksi kuutioiksi. Pienennä sienet.

Kuullota sipulia ja sieniä öljyssä pannulla. Lisää tuorejuusto pannulle. Sekoita täyte tasaiseksi ja mausta lopuksi pippurilla. Tarkista maku.

Puhdista liha kalvoista. Leikkaa possunfileeseen pitkittäin aukko, jonka voit täyttää valmistamallasi täytteellä. Ole varovainen leikatessasi, ettet puhkaise filettä. Nuiji leikattua filettä hieman ohuemmaksi nyrkillä. Suolaa ja pippuroi liha kevyesti. Täytä kolo ja sulje huolellisesti coktailtikuilla.

Grillaa täytetty possunfile kypsäksi grillissä tai vaihtoehtoisesti kypsennä uunissa (175 astetta, noin 30 min.)

Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin ja suolakypsennettyjen perunoiden kanssa.

Vinkki: Samaan tapaan voit täyttää broilerin rintafileitä, riistaa, naudanfilettä jne.