Salaatit

Tabouleh salaatinlehdellä

Ainesosat: 
4 dl vettä
  ripaus suolaa
2 dl bulguria
4 tomaattia
1 salaattisipuli
2 ruukkua persiljaa
1 ruukku minttua
2 sitruunaa
1/2 dl oliiviöljyä
  ripaus kanelia
  ripaus mustapippuria jauhettuna
  (pala tuorekurkkua)
2 pussia Vihreäkeiju jääsalaattia

 

Valmistusohje: 

Kiehauta vesi ja mausta ripauksella suolaa. Lisää bulgur ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes bulgur on kypsää ja neste imeytynyt. Jäähdytä.

Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja siitä pieneksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna salaattisipuli. Hienonna persilja ja minttu. Purista sitruunoista mehu. Yhdistä ainekset ja valuta joukkoon oliiviöljyä. Mausta ripauksella kanelia ja mustapippuria jauheena. Voit halutessasi leikata tuorekurkkua pieniksi kuutioiksi. Sekoita ja tarkista maku.

Asettele jääsalaatinlehdet tarjoiluvadille ja lusikoi keskelle keko taboulehia. Tarjoa!