Kasvis

Viherpuuro

1 annosta
Ainesosat: 
1 dl mantelijuomaa
1 dl kaurahiutaleita
1 dl turkkilaista jogurttia
50 g Vihreäkeiju jääsalaattia
1 rk Vihreäkeiju minttua
1/2 avokadoa
1 rkl hunajaa
  Pinnalle:
  avokadoa, vadelmia, mustikoita,melonia, minttua

 

Valmistusohje: 

Laita mantelijuoma ja kaurahiutaleet tehosekoittimeen ja anna seistä hetki. Lisää turkkilainen jogurtti, jääsalaatti, minttu ja avokado sekä hunaja. Pyöräytä tasaiseksi seokseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hunajaa. Laita viherpuuro kulhoon ja koristele avokadolla, vadelmilla, mustikoilla, meloonilla ja mintulla.

Aamupalaksi ja välipalaksi sopiva viherpuuro on ihastuttavan makuinen ja terveellinen. Valmista vaikkapa evääksi töihin tai lapsille välipalaksi.