Lehtipersilja

Lehtipersilja

Lehtipersiljan maku on tavallista persiljaa voimakkaampi ja se sopii perusyrttinä monen ruoan maustajaksi. Lehtipersilja sopii hyvin yhteen sipulin, ruohosipulin ja valkosipulin kanssa. Sen maku muistuttaa korianteria. Lehtipersilja lisätään lämpimään ruokaan pariksi minuutiksi kypsennyksen loppuvaiheessa vapauttamaan arominsa, jotta sen maku lämmön vaikutuksesta hiukan ”pehmenee”

Viljelijä: Kyröntarhat Oy

Säilyy parhaiten viileässä.

Vinkki: voimakkaampi maku kuin tavallisessa persiljassa.

TIESITKÖ, ETTÄ…

🌿 Kasvien kastelussa käytämme suljettua vesikiertoa suoraan kasvien juuristolle. Ylimääräinen kasteluvesi otetaan talteen ja kierrätetään uudestaan. Suljetun vesikierron ansiosta vettä kuluu vähemmän eikä lannoitteita pääse maaperään.
🌿 Viljelyssä hyödynnämme biologista torjuntaa niin, että kasvihuoneillemme syntyy mahdollisimman hyvä ja luonnollinen ekosysteemi tuholaisten ja torjuntaeliöiden välillä.
🌿 käytämme Suomessa valmistettuja ruukkuja, joiden raaka-aineena käytetään kierrätysmuovia. Ruukkujen hiilijalanjälki on 50 % pienempi kuin uudesta raaka-aineesta valmistetun.
🌿 Sähköenergiamme on vesivoimalla tuotettua sähköä
🌿 Tuotantomme on IP Sigill ja IP Työehdot sertifioitu.

Löydä uusia käyttövinkkejä makuparien avulla.

varhaiskaali| herkkusienet | portobello | valkosipuli | ankka | karitsa | kaura- ja ruissuurimot | (uudet) perunat | sipulit | maissi

EAN: 6430061760447

KIERRÄTYS

Pakkaus ja ruukku lajitellaan muovin kierrätykseen.