Tatsoi-Paksoi

UUTUUS!!

Pieniä, kokonaisia tatsoin ja paksoin lehtiä

Tatsoi on mieto ja mehukas lehtivihannes, joka sisältää runsaasti kaliumia, magnesiumia ja rautaa. 

Paksoi (punainen), toiselta nimeltään pinaattikiinankaali, om maultaan mieto ja maukas ja sisältää A-, C- ja K-vitamiinia.

Lisää salaatin joukkoon tai syö sellaisenaan. Tatsoi-Paksoi kestää myös kuumentamista, hyvä lisä wokkipannuun.

Viljellään ja pakataan Kyröntarhoilla. Tuotetta ei ole pilkottu tai pesty. Pakkaus ei sisällä suojakaasua. Pakkauksen kapealla sivulla erätunniste merkintä, joka kertoo pakkauspäivän.

MAKUPARIT

Makuparit auttavat löytämään käyttövinkkejä makujen näkökulmasta

  • tomaatit
  • kurkku
  • porkkana
  • lohi ja kirjolohi
  • ahven, hauki
  • omenat
  • päärynä
  • sitrushedelmät: sitruuna, appelssiini, mandariini, klementtiini, greippi
  • soijakastike
  • chilit
  • sitruunaruoho
  • inkivääri
  • sesamiöljy
  • viljasuurimot: speltti, ohra, ruis, kaura

Tatsoi-Paksoi antaa vibaa arkeen, helposti. Ruokaisa lehtivihannes vailla vertaa. Katso Sami Tallbergin tekemä salaattiresepti täältä