Tuotteet

Kotimainen VihreäKeiju tarjoaa suomalaiseen suuhun ja sydämeen sopivia, kotimaisia 1-luokan kasvihuonevihanneksia. Viljelemme niitä ympärivuotisesti, korkeatasoisen laatujärjestelmän mukaisesti. Luonnollisen puhtautensa ansiosta kaikki VihreäKeiju -vihannekset sopivat suoraan suuhun sellaisenaan, erilaisiin tuoresalaatteihin tai mausteiksi ruoanlaittoon.

VihreäKeiju -tuotteet löydät kaupastasi metallinhohtoisissa pakkauksissa. VihreäKeiju -tuotepakkaukset ovat ympäristöystävällisiä ja luonnon kiertokulkuun sopivia.


Kuukauden tuotteet

Sulo-annossalaatti

Sulo-annossalaattiSulo-annossalaatti on täysin kotimainen tuote. Salaatin ainesosat viljellään ja pakataan Kyröntarhoilla, Varsinais-Suomessa. Pakkauksessa ei ole käytetty suojakaasua.

MIX-salaatti

Tästä tuotteesta saat näyttävän, houkuttelevan ja värikkään salaatin helposti.

Ruukussa on kaksi erilaista salaattia valmiina, joten käyttö on helppoa jo nopeaa: katkaiset vain salaatin ruukusta, revit lehdet hienommiksi ja lisäät mieleisesi lisäkkeet salaatin joukkoon. Tunnistat tuotteen helposti kaupan hevi-osastolta pakkauspussin mustasta väritunnisteesta.

Lehtisalaatti

Suomalaisten suosima, monikäyttöinen perussalaatti. Leivälle, aterian koristeeksi, salaatteihin tai suoraan suuhun sellaisenaan. Maultaan mieto ja mehukas. Sisältää kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Vihannestiskin makuvarma valinta kaikille salaatinsyöjille. Säilytys viileässä.

Lempi-annossalaatti

Suomalaiset arvostavat kotimaista, lähellä tuotettua ruokaa, ja Lempi on juuri sellaista!

Marttilassa, Varsinais-Suomessa, viljelty pieni annospussi (80g) on kätevä - siitä saa yhden suuremman annoksen salaattia, jonka voi koota oman maun mukaan tai jakaa pussi ystävän kanssa.

Pussissa on ainoastaan kokonaisia, pieniä salaatinlehtiä: jää- ja friseesalaattia, viinisuolaheinää ja rucolaa.

Makea frisee

Lehtisalaatin raikas väri, jääsalaattia muistuttava rapeus.

Makea frisee on loistava pohja jokaiselle salaatille. Monen lapsiperheen suosikki makeutensa vuoksi - ehkäpä sinunkin? Pakattu umpipussiin. Ei suojakaasua. Säilytys viileässä.