Tuotteet

Kotimainen VihreäKeiju tarjoaa suomalaiseen suuhun ja sydämeen sopivia, kotimaisia 1-luokan kasvihuonevihanneksia. Viljelemme niitä ympärivuotisesti, korkeatasoisen laatujärjestelmän mukaisesti. Luonnollisen puhtautensa ansiosta kaikki VihreäKeiju -vihannekset sopivat suoraan suuhun sellaisenaan, erilaisiin tuoresalaatteihin tai mausteiksi ruoanlaittoon.

VihreäKeiju -tuotteet löydät kaupastasi metallinhohtoisissa pakkauksissa. VihreäKeiju -tuotepakkaukset ovat ympäristöystävällisiä ja luonnon kiertokulkuun sopivia.

Salaatteja


Kuukauden tuotteet

Lempi-annossalaatti

VihreäKeiju ylpeänä esittää: Lempi-annossalaatti on täällä!

Suomalaiset arvostavat kotimaista, lähellä tuotettua ruokaa, ja Lempi on juuri sellaista! Marttilassa, Varsinais-Suomessa, viljelty pieni annospussi (80g) on kätevä - siitä saa yhden suuremman annoksen salaattia, jonka voi koota oman maun mukaan tai jakaa pussi ystävän kanssa. Pussissa on ainoastaan kokonaisia, pieniä salaatinlehtiä: jää- ja friseesalaattia, viinisuolaheinää ja rucolaa. Pakattu ilman suojakaasua. Pussin taustapuolella on yleisestä suosituksesta "huuhdeltava"-merkki, mutta pakollista se ei toki ole.

Keräsalaatti

VihreäKeijun keräsalaatin tunnistaa kauniista ruusumaisesta muodosta ja kuulaan vaaleanvihreästä väristä. Se on maultaan mieto ja sen lehdet kruunaavat kauniisti niin aterialautasen kuin voileivänkin. Tämä ruokaisa perussalaatti sopii erinomaisesti monenlaisiin salaattisekoituksiin. Keräsalaatti sisältää mm. kuituja, A, B ja C-vitamiinia sekä kalsiumia. VihreäKeijun keräsalaatti on pakattu kätevään umpipakkaukseen. Tunnistat tuotteen pussin yläreunan punaisesta etikettinauhasta. Ota mukaan ja syö sellaisenaan. Säilytys viileässä.

Lehtisalaatti

Suomalaisten suosima, monikäyttöinen perussalaatti. Leivälle, aterian koristeeksi, salaatteihin tai suoraan suuhun sellaisenaan. Maultaan mieto ja mehukas. Sisältää kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Vihannestiskin makuvarma valinta kaikille salaatinsyöjille. Säilytys viileässä.

Kuukauden reseptivideolla (alla) Aki Wahlman näyttää miten mango, lehtisalaatti ja appelsiinimehu menevät samaan mukiin. Salaattismoothien valmistusohjeen löydät luonnollisesti reseptipankistamme.

MIX

Mix-salaatti on VihreäKeijun toiseksi uusin tulokas. Tästä tuotteesta saat näyttävän, houkuttelevan ja värikkään salaatin helposti. Ruukussa on kaksi erilaista salaattia valmiina, joten käyttö on helppoa jo nopeaa: katkaiset vain salaatin ruukusta, revit lehdet hienommiksi ja lisäät mieleisesi lisäkkeet salaatin joukkoon. Tunnistat tuotteen helposti kaupan hevi-osastolta pakkauspussin mustasta väritunnisteesta (kuva).

Jääsalaatti

Rapea ja hauska rouskuteltava, josta loihdit runsaudellaan houkuttelevat salaatit. Perussalaatti, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Se kestää myös nopean lämmittämisen ja esimerkiksi wok-vihanneksena se on vertaansa vailla. Sisältää monia terveydelle hyödyllisiä hiven- ja kivennäisaineita sekä useita vitamiineja. Ei suojakaasua. Säilytys viileässä.

Katso myös reseptiosastomme jääsalaattivalikoima.