Tuotteet

Kotimainen VihreäKeiju tarjoaa suomalaiseen suuhun ja sydämeen sopivia, kotimaisia 1-luokan kasvihuonevihanneksia. Viljelemme niitä ympärivuotisesti, korkeatasoisen laatujärjestelmän mukaisesti. Luonnollisen puhtautensa ansiosta kaikki VihreäKeiju -vihannekset sopivat suoraan suuhun sellaisenaan, erilaisiin tuoresalaatteihin tai mausteiksi ruoanlaittoon.

VihreäKeiju -tuotteet löydät kaupastasi metallinhohtoisissa pakkauksissa. VihreäKeiju -tuotepakkaukset ovat ympäristöystävällisiä ja luonnon kiertokulkuun sopivia.

Salaatteja


Kuukauden tuotteet

Ruskea herkkusieni

Champin ruskea herkkusieni on "sisartaan" valkoista herkkusientä maukkaampi ja aromikkaampi. Suomalainen ruskea herkkusieni tuo värillään ja maullaan vaihtelua esim. perinteisiin sienisalaatteihin tai munakkaaseen. Saatavilla irtona sekä 200g:n rasiassa.

Ruskeasta herkkusienestä valmistaa esim. maukkaan kermaviilikastikkeen perunoiden ja kalan kanssa nautittavaksi. Katso Aki Wahlmanin reseptivideo alta!

Keräsalaatti

VihreäKeijun keräsalaatin tunnistaa kauniista ruusumaisesta muodosta ja kuulaan vaaleanvihreästä väristä. Se on maultaan mieto ja sen lehdet kruunaavat kauniisti niin aterialautasen kuin voileivänkin. Tämä ruokaisa perussalaatti sopii erinomaisesti monenlaisiin salaattisekoituksiin. Keräsalaatti sisältää mm. kuituja, A, B ja C-vitamiinia sekä kalsiumia. VihreäKeijun keräsalaatti on pakattu kätevään umpipakkaukseen. Tunnistat tuotteen pussin yläreunan punaisesta etikettinauhasta. Ota mukaan ja syö sellaisenaan. Säilytys viileässä.

Valkoinen herkkusieni

Maultaan mieto ja pähkinämäinen. Suomalainen valkoinen herkkusieni on syödyin tuoresienemme ja se sopii nopeaan ja helppoon ruoanlaittoon. Pilkot tarvittaessa vain sienet ja lisäät ruuan sekaan: kastikkeisiin, munakkaisiin, vokkeihin, laatikkoruokiin, piirakoiden täytteisiin tai sellaisenaan marinoituna! Maistuu myös perheen pienimmille. Saatavana irtona sekä 200g:n rasiassa.